Over RAK

Rajcomar Administratie Kantoor biedt meer.

Rajcomar Administratie Kantoor is gevestigd inĀ RotterdamĀ en verleent administratieve diensten voor het midden- en kleinbedrijf. We zijn een professionele en flexibele organisatie en hechten veel waarde aan persoonlijk contact en een duurzame klantrelatie. Bij ons op kantoor heerst dan ook een informele en goede sfeer, die er voor zorgt dat klanten zich snel op hun gemak voelen.

SG Administratie is overgegaan in Rajcomar Administratie Kantoor, die gezamenlijk al meer dan 10 jaar onze kennis en ervaring delen met ondernemers. Wij begrijpen als geen ander dat ondernemers al genoeg aan hun hoofd hebben en meer verwachten van een administratiekantoor dan administratieve dienstverlening alleen. Wij bieden onze klanten daarom meer. Meer rust, overzicht en tijd zodat ze zich kunnen focussen op wat echt belangrijk voor ze is: zaken doen!

Rust

Bij ons heeft iedere klant een persoonlijk aanspreekpunt. Dat is handig, want zo kunt u altijd direct bij ons terecht met uw vraag. Onze medewerkers zijn hoog opgeleid en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Ze denken proactief met u mee, waardoor u als klant zeker weet dat u voor de beste oplossing kiest. En dat geeft rust.

Overzicht

Als ondernemer heeft u behoefte aan overzicht. Voor ons betekent dit een bijgewerkte administratie en een tijdige belastingaangifte. Daarnaast begrijpen we dat u geen behoefte hebt aan ingewikkelde jaarverslagen en onbegrijpelijke adviezen. We zorgen er daarom altijd voor dat we uw jaarverslag of advies persoonlijk met u doorspreken, zodat u altijd weet wat de laatste stand van zaken is. En dat zorgt voor overzicht.

Tijd

Als ondernemer bent u altijd druk. Doordat u uw administratie gedeeltelijk of helemaal aan ons kunt uitbesteden, houdt u meer tijd over voor andere dingen, zoals het binnenhalen van nieuwe klanten. Of om juist lekker even op vakantie te gaan. En als u dringende zaken wilt bespreken, dan kunt u altijd direct bij ons terecht, ook buiten kantoortijden. Dat is voor ons een kleine moeite en scheelt u een hoop kostbare tijd. Handig toch?